Je vastgoed verkopen of verhuren

 

Je woning verkopen of verhuren? Er komt zoveel meer bij kijken dan enkel het aanbrengen van het Te Koop- of Te huur-bord. Om vervolgens af te wachten. Het vraagt om kennis van zaken én mensen. Om oog voor detail en het totaalplaatje. Alleen zo vind je de juiste koper of verhuurder. Wij begeleiden en adviseren je graag in iedere stap van de verkoop- of verhuurfase.

 

Zo blijven we steeds in lijn met je verwachtingen. Ontbreekt het EPB of het keuringsattest van de elektriciteit? Immosim schakelt hiervoor experts in zodat we meteen kunnen schakelen en je dossier snel compleet is. En jij alweer een stap dichter bij de verkoop of aankoop van je woning bent.
ONTMOETING EN PLAATSBEZOEK
Ons werk begint … bij je thuis. We geven meer uitleg over de werkwijze van Immosim, peilen naar je verwachtingen, en breng de troeven, ligging en staat van je pand realistisch in kaart.
WAARDEBEPALING
Nadat we een grondige analyse hebben gemaakt, lichten we de waardebepaling graag persoonlijk en vrijblijvend aan je toe. Op kantoor of bij je thuis. We geven je tips om de verkoopbaardheid van je woning te vergroten. Moeten er nog kleine onderhoudswerken worden uitgevoerd? Ook die kan je snel en vakkundig via Immosim laten uitvoeren.
TE KOOP/TE HUUR
Voor we de verkoop- of verhuurborden aanbrengen, zorgen we dat alle wettelijke documenten en attesten in orde zijn. Wanneer we je woning tot slot stijlvol en professioneel hebben gefotografeerd en beschreven, kan de zoektocht naar de juiste kandidaat beginnen. We brengen de borden aan, publiceren je pand op de site en sociale media en bij de geselecteerde publiciteitskanalen.
EEN KIJKJE NEMEN
Potentiële kopers of huurders willen meestal zo snel mogelijk een kijkje komen nemen. Geen nood, wij nemen deze afspraken, de rondleidingen en de eventuele vragen graag voor onze rekening. En dat op een tijdstip dat het ook voor jou uitkomt.
EENMAAL, ANDERMAAL …
Beslist er iemand om een bod uit te brengen? Dan koppelen we dit meteen terug naar jou. Bij een verkoop gaan we in nauw overleg in onderhandeling, om te komen tot een prijs die aan ieders verwachtingen voldoet. Daarna gieten we alle gemaakte afspraken in een verkoopovereenkomst.
VERKOCHT
Een bijzonder moment, voor zowel verkoper als koper: de ondertekening van de akte bij de notaris én de overhandiging van de sleutels aan de nieuwe eigenaar. We begeleiden je graag in deze laatste stap in het verkoopproces, en … uiteraard blijft Immosim ook nadien steeds beschikbaar voor al je vastgoedvragen.